ЗБІРНА УКРАЇНИ ВИБОРОЛА 117 МЕДАЛЕЙ НА ЧЕМПІОНАТІ СВІТУ З АРМРЕСТЛІНГУ!

15-25 серпня 2024 у Республіці Молодова, м. Кишинів, відбувся ХLV чемпіонат світу з армрестлінгу та XXVІ чемпіонат cвіту з пара-армрестлінгу! В змаганнях взяли участь понад 1500 учасників з 60 країн!

Збірна України була представлена у складі 143 спортсмени. Всі показали високу технічну та тактичну підготовку, порадували нас гарною і видовищною боротьбою, проявили надзвичайний запал та жагу до перемоги!

Загалом команда здобула 117 медалей: 47 золотих, 37 срібні та 33 бронзові! Чемпіонами світу стали: Зінчук Кароліна (ліва рука), Морозова Єлизавета (золотий дубль), Попов Микита (ліва рука), Савенко Вадим (права рука) Жох Олег (дорослі, ліва рука), Вітовщік Юрій (ліва рука, ветерани), Данілов Геннадій (ліва рука, ветерани), Захарчук Віктор (золотий дубль, ветерани), Симоненко Руслана (ліва рука), Попов Артем (права рука, молодь)!

Вражаючі результати показали наші пара-спортсмени, які вибороли 83 медалі (золоті – 35, срібні – 26, бронзові – 21) та посіли друге командне місце!

Після суддівського семінару з підвищення майстерності національний суддівський корпус поповнився двома новими рефері, котрі отримали ступінь “junior” – Безкорованй Дмитро та Одеров Артур! А Комаревич Олександр та Рожещенко Ірина підтвердили ступінь “master”! Вітаємо!

Вітаємо спортсменів із завершенням виступів на міжнародній арені! Дякуємо за потужний виступ і неодноразове звучання гімну України на весь світ!
А Всеукраїнський змагальний сезон завершиться Кубком України (м. Львів, грудень 2024)

Висловлюємо подяку за підтримку та допомогу:

Міністерству молоді та спорту України;
Органам місцевого самоврядування, ДЮСШ, спортивним клубам, які надали фінансування спортсменам;
Всім партнерам та спонсорам.
Дякуємо організаторам змагань за якісно виконану роботу, всім спортсменам, що змагалися за синьо-жовтий стяг та за багаторазове звучання гімну України на всю Європу, тренерам за якісну підготовку спортсменів.
Дякуємо ЗСУ за можливість та наснагу захищати представляти Україну на міжнародному рівні!

Результати змагань:
https://drive.google.com/drive/folders/1r4ETaX7zt_VcgGvf1m_JDQudkEYhetbL?usp=drive_link

Залишити коментар