підсумки роботи Суддівського корпусу ФАУ

?‍⚖️Цього року, всі 6 чемпіонатів України з армрестлінгу (серед юнаків 10-13 років, юнаків 14-15 років, юніорів, молоді, дорослих, ветеранів та пара-спортсменів) обслуговував суддівський корпус в складі 30 осіб!

?Під час чемпіонатів було проведено 2 суддівські семінари, на яких перевіряли теоретичні знання та підвищували практичні навички суддів. За їх результатами до суддівства ЧУ 2024 були допущені нові судді, а вже досвідчені рефері здали практикум на підвищення кваліфіфкації! Варто зазначити, що національні категорії здобули: Бахмат Сергій (м. Київ) та Одеров Артур (Львівська область).

?Також було введено електронну суддівську книгу та виготовлено нові посвідчення суддів, які дадуть змогу в майбутньому інтегрувати роботу суддів у програмне забезпечення для проведення змагань цим самим збільшити ефективність цієї роботи.

??З 2 по 12 травня в м. Братислава, Словаччина пройде Чемпіонат Європи з армрестлінгу, на якому будуть судити представники України у складі 4 суддів: Комаревич Олександр, Рожещенко Ірина, Одеров Артур та Безкоровайний Дмитро!

??Побажаємо успіху суддівському корпусу України!

Залишити коментар