ПІДСУМКИ КУБКУ УКРАЇНИ 2023 З АРМРЕСТЛІНГУ

14-18 грудня 2023 року в селищі Воловець на Закарпатті, відбувся Кубок України з армрестлінгу.
У змаганнях взяли участь близько 500 спортсменів з 22 областей України.
На Закарпатті вже четвертий раз поспіль проводиться Кубок України з армрестлінгу, рівень, організація та обслуговування змагань з кожним роком зростають!

Категорії були численними, поєдинки видовищними та емоційними, за столом не поступаючись одне одному конкурували молодість та досвід. Кожен спортсмен виклався на повну та отримав незабутні враження від власної боротьби, та спостерігаючи за перебігом змагань. Кожен змагальний день транслювався наживо на You-tube каналі ФАУ! Також, запис фінальних поєдинків був представлений у ефірі телеканалу X-sport!

Проведення абсолютної вагової категорії на праву та ліву руку з призовим фондом стає фішкою заключних змагань року. За підтримки Закарпатської Обласної Федерації абсолютна категорія мала призовий фонд 40000 грн. Абсолютним переможцем на ліву руку став Жох Олег (Рівненська область), здолавши в напруженому поєдинку Пилипіва Маркіяна (Івано-Франківська область), який посів друге місце, бронзовим призером став Артем Попов (Харківська область), четверте місце посів Кесарев Сергій (Львівська область). На праву руку чемпіоном абсолютної категорії став Пасєка Ігор (Тернопільска область), Стецюк Вадим (Тернопільска область) посів друге місце, бронзу здобув Ковбаса Микола (Житомирська область), четверте місце посів Косовіч Велімір (Чернівецька область).

На Кубку були присутні представники влади регіону та спонсори змагань, які запевнили, що армрестлінг має підтримку, а змагання високого рівня на Закарпатті будуть й надалі проводитися. Також ФАУ розпочала співпрацю із Федерацією стронгмену України! На урочисту частину змагань завітав голова ФСУ – Василь Вірастюк та відмітив організацію змагань, технічну сторону проведення та запал поєдинків.
Хочемо подякувати Міністерству молоді та спорту України, всім партнерам за підтримку та допомогу!

За підсумками боротьби, маємо такі результати в командному заліку:
?? місце здобула команда Полтавської області;
??місце за Львівською областю;
?? вибороли спортсмени Житомирської області.

Висловлюємо подяку ЗСУ та кожному воїну, котрий захищає нас в цей тяжкий час! Завдями їм ми можемо проводити змагання такого рівня, удосконалювати технічне забезпечення, проводити роботу з популяризації армрестлінгу в Україні!
Все буде Україна!???

Технічні результати Кубку України:
https://drive.google.com/file/d/15ng5t-fGgddRZ4kiVu9xlPl-B2yzmWQk/view?usp=drive_link
Технічні результати Всеукраїнського турніру серед юніорів та молоді:
https://drive.google.com/file/d/1s3SUdsF4MlcsmYoSptksWzhGZ5NPXNdw/view?usp=drive_link

? Фото:
https://drive.google.com/drive/folders/1EgikbitUie43QYHmJhXCx-Y4_puXacsT?usp=drive_link

Залишити коментар